21821 

Το 3ο Γενικό Λύκειο Πολίχνης σας καλοσωρίζει στο δικτυακό του τόπο. Στη σελίδα μας θα βρείτε πληροφοίες για το σχολείο, τις δραστηριότητες που πραγματοποιεί και για  τη λειτουργία του. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΠΟ 17-01-2022 (ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ) ΩΡΕΣ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΩΝ

- Κατάθεση Δελτίου Απογραφής στρατευσίμων κλάσης 2025 (γεννημένοι το έτος 2004)

 

- Μέτρα προστασίας - Πρωτόκολλο λειτουργίας των σχολείων για το έτος 2021-2022

-ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2021

 

 Το 3ο ΓΕ.Λ. Πολίχνης συγχαίρει τους μαθητές του για την συμμετοχή και τις επιδόσεις τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις!!!

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου ΓΕ.Λ. Πολίχνης συγχαίρουν τους μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου για την συμμετοχή τους και τις επιδόσεις τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, σε μια από τις δυσκολότερες εξεταστικές περιόδους των τελευταίων  ετών. Η προσπάθειά τους ανταμείφθηκε με εξαιρετικά  αποτελέσματα.

Το 9% των μαθητών μας έγραψε πάνω από 17.000 μόρια, το 24,3% πάνω από 15.000, το 34,2% πάνω από 14.000, το 46% πάνω από 13.000 μόρια. Τέσσερις (4) μαθητές αρίστευσαν με περισσότερα από 18.000 μόρια.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων εύχονται σε όλους και σε όλες καλή σταδιοδρομία, επιτυχία στη ζωή τους και εκπλήρωση των ονείρων τους.

«Χάλκινο μετάλλιο στην 38η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης» ΕΜΕ, 2021»

 Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου ΓΕ.Λ. Πολίχνης συγχαίρει τον μαθητή της Γ΄ τάξης Ιακωβάκη Ιωάννη, που συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης» και διακρίθηκε με το Χάλκινο μετάλλιο στην 38η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης» ΕΜΕ, 2021.

 Οι καθηγητές και οι συμμαθητές του, ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στη ζωή του.

 - Ενημέρωση για την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος) από τον κορωνοϊό COVID – 19 - βίντεο με τις οδηγίες χρήσης του αυτοδιαγνωστικού τεστ: https://youtu.be/uqy9EtE1uuE

- ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ (Αφού συμπληρώσετε την αίτηση πρέπει να την αποστείλετε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ-ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2022